Studiebureau Van Opstal

Bij landmeters- en studiebureau VAN OPSTAL draait alles rond nauwkeurigheid. Dit merkt u niet alleen aan onze meetresultaten maar ook in onze algehele werkwijze. Door het inzetten van de laatste technologieën, innovatieve apparatuur en methodieken willen wij een goedkopere en snellere service mogelijk maken voor een breed aanbod van opmetingen voor al uw belangrijkste precisiekwesties.

 

 

Landmeters- en studiebureau VAN OPSTAL is een multidisciplinair kantoor dat een brede waaier van services aanbiedt in de bouw- en vastgoedsector. Door een overkoepelende bedrijfsvoering van de verschillende pijlers TOPO, TECH, VALUE, EXPERT en INFRA is er een meerwaarde te creëren in al uw opdrachten. Daarom hebben we het onderscheid gemaakt in deze vijf afzonderlijke afdelingen die onder de landmeters- en studiebureau VAN OPSTAL vallen.

Elke afdeling wordt telkens geleid door gespecialiseerde experten met de nodige ervaring in deze specifieke vakken. Vanuit een klantgerichte filosofie benaderen we elke opdracht als een service op maat gemaakt voor onze klant. Dankzij het professionele maatwerk dat we leveren, hebben we de afgelopen jaren een groot aantal duurzame klantrelaties opgebouwd en succesvol bijgedragen aan de meest uiteenlopende projecten. 

Landmeters- en studiebureau VAN OPSTAL is met haar gespecialiseerd team van experten en landmeters uw betrouwbare partner bij een waaier van opdrachten en diensten. Wij zijn de voorbije jaren uitgegroeid tot een jong, veelzijdig en dynamisch bedrijf. Zowel openbare diensten als private personen kunnen beroep op ons doen. Bovendien werken we nauw samen met notarissen, architecten, vastgoedkantoren, archeologische projectbureaus,… Door ons telkens innoverend op te stellen in de verschillende werkdomeinen, splitsen we elk deel op om u zo nog grondiger te kunnen ondersteunen.

Onze overkoepelende missie: landmeters- en studiebureau VAN OPSTAL levert de gevraagde dienst voor uw project in de kortst mogelijke tijd en met de vereiste kwaliteit, zonder de persoonlijke aanpak hierbij uit het oog te verliezen.